torstai 27. tammikuuta 2011

Huh kun tuo aika huristaa mennä nopsaa. Kolmatta viikkoa olen inttileskenkin elämää viettänyt ja nyt huomenna puolisko tuuleekin ensimmäisille lomille :) Pyörähdettiin tuossa viime viikonloppuna Turun kv näyttelyssä. Minulla oli mukana siskoni Ron kleinin jonka handlasin junnuluokan kolmanneksi. SA jäi saamatta mutta ERI lämmitti mieltä kovasti koska en yhtään tiennyt millainen tuomari on. Yövyimme Suvin (ja Suvin shelttipoikien) kanssa Turun messuhallin vieressä olevassa hotellissa, koska ykkös ryhmän kehät oli vasta sunnuntaina. Reissu oli rankka kun matka on pitkä mutta muuten mukava reissu olikin!
Ruusu jäi rakkauslomalle Lievestuoreelle, lauantaina haetaan ehkä tyttö takas kotiin. Mikäli treffit on onnistunut niin pikkukleinejä on luvassa, tosin ei minun kennelnimelleni kun Ruusu on sijoitusnarttu.
Lisää kiirettä arkeen tuo myös se, että aloitin työt 17.1 karjanhoitajana. Olen hirmu tohkeissani, koska pääsen tekemään sitä mistä pidän :) paikka on hirmu rento, joustava ja mukava. Plussaa on myös se, että isäntäväki on myös koiraihmisiä joten hekin tietävät hyvin miten jännittävää koiranomistajan arki voikaan välillä olla ;)

maanantai 10. tammikuuta 2011

Uusi vuosi edessä

Näin, vuosi vaihtui ja sama meno jatkuu. Uuden vuoden ohitus meni aika rauhallisesti, olimme äitini luona ja siellä päin eivät raketit niinkään paukkuneet joten koiratkin saivat rauhallisen vuoden vaihteen.
Vielä ei tiedä mitä uusi vuosi tuo tullessaan, mutta odotuksia olisi vähän :) Ruusu täyttää ensi kuussa kaksi vuotta joten vähän katsellaan näytelmiä sillä
silmällä, että saataisiin koirasta valio. Taikan karvankasvatus projektista toivottais tulosta, että päästäisiin sen kanssakin kehään. Hilkka taas pääsenee loppuvuodesta sitten pyörähtelemään kehiin :) katsotaan nyt mitä tytöstä tulee. Tämän vuoden näyttelyistäkään ei voi vielä paljoa sanoa, koska aloitan uuden työn niin ei voi vielä tietää minne näyttelyihin sitä ehtii edes lähteä.
Sonkajärveltäkin kuulin terveisiä Tico pojalta, poika on hyvin kotiutunut. Kaikki tähän mennessä on mennyt ongelmitta mikä lämmittää kovasti kasvattajan mieltä.
Aimokin kasvaa kovaa vauhtia, ollaan opeteltu hihnassa kävelyä ja muutenkin sitä ulkona käymistä tarpeilla ;) hyvältä näyttää. Vielä kun pojalle löytyisi oma koti niin hyvä olisi :) kävimme Ruusun kasvattajan luona kylässä Aimon kera niin poika sai kovasti kehuja luonteensa ja ulkonäkönsä puolesta. Saattaisipa siis olla, että pojassa olisi ain
esta myöhemmällä iällä näyttelykehiinkin...;)