lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kuukausi vierähtää näköjään aika äkkiä, viimeksi silloin olen tänne kirjoittanut. Elämä kulkee eteenpäin töiden ja koirien merkeissä, kuten aina :) Kesälomakin tekee tuloaan, viikon mittaisen loman aikana pääsenkin muuttoavuksi, siivousavuksi(Loma?!?) ja toivon mukaan ehdin piipahtaa Ruusun kasvattajan luonakin.
Eilen piipahdimme siskon kanssa Limingan koiranäyttelyssä neljän koiran kera. Aimo esiintyi toista kertaa pentuluokassa, Taika valioissa ja Vuk muunvärisissä junnuissa. Lisäksi meillä oli kehädebyyttiä tekevä Hilkka pentuluokassa mukana. Sää suosi aurinkoisella kelillä, onneksi ei ollut liian kuuma. Heinäkuun alun helteet olivat aika käsittämättömät. Näyttelyn suhteen minulla ei ollut kummoisempia odotuksia, halusin kuulla mitä tuomari Hannu Talvi sanoo koirista. Tulokset ylittivät odotukset. Aimo oli jälleen ROP-pentu kivalla arvostelulla, Hilkka yllätti VSP-pentu tuloksella. Tyttö käyttäytyi todella mallikkaasti, aivan kuin olisi monta kymmentä kertaa kehässä käynyt :) Taika oli valioluokan toinen SA:lla (saatiin Taikallekin ruusuke mukaan). Vuk hurmasi tuomarin muunvärisissä ja oli VSP. Nuori herra sai toisen sertinsä, ensimmäinen tuli kuun alussa Juvan KR näyttelystä jossa Vuk oli ROP. Taikan, Aimon ja Hilkan arvostelut lisätty koirien omille sivuille :)
Seuraavaksi on vuorossa Kuopio KV joka on Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Mukaan on lähdössä Taika, Aimo ja Vuk. Toivon mukaan Taika neiti pitäisi vielä turkkinsa tuolloin, neidillä kun on tapana "laittaa kesäbikinit ylle" synttäreidensä jälkeen.
Tosiaan, 13.7 Taika juhli synttäreitään täyttäessä kolme vuotta! Kuten alussa sanoin, aika menee todella nopeasti. Vastahan minulla oli pieni musta kleinin pentu sylissä jonka lemppariharrastuksiin kuului Twiggyn kiusaaminen (kuuluu se tosin vieläkin). Nyt Taika on aikuinen nainen ;)