lauantai 29. syyskuuta 2012

Pientä laiskuutta ilmassa

Hih, kun blogger uudistui niin jotenkin tämä kirjoittelu muuttui harvinaisesta vielä harvinaisemmaksi ;) Vaan kun kerrankin saa itseään niskasta kiinni niin päivitellääs pikaisesti maailman menoa :)

Elokuu olikin aika näyttelytäyteinen. Kuun alussa teimme Pärnu turneen Virossa. Kolme näyttelyä; erkkari ja kaksi intti näyttelyä. Mukana Aimo, Taika ja Ron. Kaikilta päiviltä tuli erinomaista, Ron kahmi itselleen kaksi SERTiä ja yhden cacibin&vara-cacibin. Aimo sai tyytyä vara-cacibiin. Eikun vaan joskus uudelleen kokeilemaan. Oli uskomattoman mukava reissu :) !
Suomen kamaralla Vuk pyörähti Kuopion kv:ssa nappaamassa yhden SERTin lisää itselleen. Heinola kr koettiin isän ja pojan voimin (Aimo EH, Ron ERI) loppukuussa Vuk oli PU3 Tervakoskella. Samana viikonloppuna oli myös erikoisnäyttely jossa siskoni kävi neljän koiran voimin. Aimo pärjäsi hienosti saaden ERIn ja oli luokkansa kolmas. Isä Ron laittoi paremmaksi ollen ERI2 SA:lla. Ruusu räjäytti potin ollen VSP ja sai kiertopalkinnot mukaansa. Vuk tyytyi EH:n.
Syyskuussa saimme porukkaan uuden muotovalion lisää kun Vuk käväisi hakemassa viimeisen SERTinsä Hyvinkään ryhmänäyttelystä :) hienoahienoa!
Seuraava koitos onkin Lokakuussa Turku kv:n merkeissä (Vuk) ja Seinäjoki kv (Aimo, Ron ja Vuk)

Agility on myös tauolla toistaiseksi. Seuralla ei ole sisähallia, koska edellinen oli pahasti homeessa :( Seura etsii uutta harjoituspaikkaa vaan pahimmillaan joudutaan odottamaan kevääseen asti, että pääsemme taas pihalle treenaamaan. Twiggyn kanssa kierrellään silloin tällöin mätsäreitä, saapahan seropi neiti jonkinlaista laatuaikaa minun kanssa.