maanantai 28. maaliskuuta 2011

Mustiaiset maailmaan

Ruusu päätti tehdä 26.3 maailmaan kolme mustaa pentua, kaksi tyttöä ja yhden pojan. Kaksi tyttöä syntyi normaalisti, poika saatiin sektiolla maailmaan koska tietä oli tukkimassa yksi enkeli tyttö. Kaiken jälkeen pennut ja emo voivat hyvin.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Niin äkkiä se aika menee, tarvitsisin aina pari lisätuntia vuorokauteen jotta ehtisi touhuta mahdollisimman paljon. Tällä aikavälilläkin on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Ensinnäkin huhtikuussa Iisalmen maisemat vaihtuvat Vieremäksi. Malminkadun lössi pakkaa tavaransa ja muuttaa rivitaloon asustelemaan, työmatkakin lyhenee rutkasti. Muuttokiireitä työkiireiden lisäksi siis.

Ruusukin alkaa voida oikein paksusti, pennut masussa ovat virkeitä. Liikkeistä päätellen voisin arvioida niitä olevan 2-3, mahan koosta päätellen niitä saattaisi olla enemmänkin :P ollaan menossa pikaisten laskutoimitusten mukaan 56 vrk kohdalla. Ruusu on edelleen oma höntti itsensä, lenkit tosin on lyhentyneet kun tuleva mamma e
i jaksa rehkiä kovin. Tänään Ruutun tuutu lähteekin kohti Lievestuoretta "synnytysosastolle". Minä jään siis jännäämään tänne sitä milloin Ruusu jakaantuu. Ensi viikonloppuna matkaan itsekin Lievestuoreelle, sunnuntaina sitten Korpilahden näyttelyyn katselemaan koiria ja vaihtelemaan kuulumisia tuttujen kanssa :)

Ehkä siellä jotain on.. ;)


Eilen lauantaina kävimme myös Kuopiossa match showssa kera Twiggyn, Aimon ja Hilkan kivoin tuloksin; Twiggy punaisten monirotuisten 2, Hilkka sinisten pikkupentujen 2 ja Aimo punaisten pikkupentujen 4. Varsinkin pienten esiintyminen miellytti. Hilkka saapui eri kyydillä paikalle niin en oikein ehtinyt ennen koitosta paljoa harjoitella(tutustua kehään) tytön kanssa. Parikehässä Hilkka ei oikein halunnut esiintyä ja pöytäkin vähän jännitti, kuitenkaan ei täyttä stoppia heitetty. Ryhmäkilpailussa tyttö taas sitten paransi huomattavasti esiintymistä, jaksoi seistä tomerana pitkään tuomarin miettiessä järjestystä. Isot ja pienet pennut olivat luokassa sekaisin eikä isot koirat häirinneet Hilkkaa ollenkaan :) tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.
Aimo esiintyi hurjan hienosti parikilpailussa, oli paljon Hilkkaa varmempi pöydälläkin. Ryhmäkehässä iski sitten väsymys eikä oikein jaksanut keskittyä. Hienosti kuitenkin sijoituttiin :)
Kleinejä oli ilmoitettu mätsäriin yllättävän paljon, kymmenkunta. Paikalla oli myös ylisöpö Vukin(siskoni kleini) veli Muru jonka kanssa kamppaillin vähän hampaiden katsomisessa. Loppujenlopuksi sain katsottua hampaat vaikka Muru olisikin halunnut syödä minut ;) hupsu pienoinen.

lauantai 5. maaliskuuta 2011

"Näyttelyura" avattu

Lapsoset pienet (Aimo&Hilkka) pääsivät ensimmäistä kertaa tänään esiintymään julkisesti match showssa Kuopiossa. Tulokset yllättivät. Aimo sai ensimmäiseksi punaisen nauhan varmalla esiintymisellä. Hilkka sai sinisen nauhan, koska alku esiintyminen vähän jännitti. Jatkokehässä sijoituttiin kuitenkin pentujen 4. Aimo ei jatkokehässä sijoittunut Hilkan jälkeen, alkoi poika olla jo niin väsynyt. Hieno päivä oli kuitenkin :) reippaita lapsosia.
Twiggykin oli mukana osallistumassa monirotuisten sarjaan. Viiden monirotuisen joukosta Twiggy sijoittui 1. BIS-kehässä ei sitten sijoitusta enää tullut.