sunnuntai 1. toukokuuta 2011

"Virallinen" perhepotretti, Taika ja Ron on sitä mieltä että kameraan ei katsota. Hilkka oli taas sitä mieltä että tälläinen on noloa. Aimo vaan ajattelee josko tuon makupalan jo saisi"



Kevät etenee vauhdilla, vastahan se oli Marraskuu ja Taikan mupelot saapuivat maailmaan. Siitäkin alkaa olla jo 6
kk! Todellakin se aika menee pian.
Tämä aika on oll
ut mielenkiintoista siksi, koska nyt olen oikeasti päässyt seuraamaan pennun kehitystä syntymästä eteenpäin. Mielenkiintoista huomata kehityksen eroja narttu- ja urospennun välillä, Hilkka kun kasvaa äitini luona ja Aimo poika "kotinurkissa". Komeita lapsia näistä on tulossa, ainakin omasta mielestäni tottakai ;) Molempien pikkumustien lopullinen väri on vielä vähän arvoitus, kun molemmilla on pohjavillan seassa vähän vaaleampaa karvaa (joka tosin irtoaa kun uutta tummaa tulee tilalle). Aimo ainakin mustenee päivä päivältä enemmän ja turkkikin on aika lupaavan näköistä, sitä siis tulenee ihan mukava määrä. Hilkallakin turkkia tulee lisää koko ajan mutta vaaleammat villahousut on vedetty jalkaan.
Hampaiden vaihtuminenkin on loppusuoralla, vielä kulmahampaat niin purukalusto on valmis. Meillä onkin kotosalla nyt menossa kova luiden syön
ti ja vetoleikit.


Hilkka harakka 5kk Match showssa 17.4, pentujen sin.2


Aimo 5,5kk "Mäkin meen hienosti hihnassa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti