maanantai 7. toukokuuta 2012

Ja näin sitä tulikin pidettyä vahingossa pidempi tauko kirjoittelusta. Työkiireiden vuoksi ei koskaan ehdi viikolla istahtaa alas ja raapustaa tekstiä. Viikonloput ollaankin sitten aina menossa ettei koneella ehdi ollakaan.
Näyttelyrintamalla olemme elelleet keväällä hiljaiseloa. Viimeksi käytiin Turku KV:ssa Tammikuussa Ruusun ja Aimon kanssa tuloksin VSP ja EH3. Sen jälkeen jäimme turkin kasvatus tauolle sekä odottelemaan Ruusun juoksuja. Ruusu päätti myöhästyttää juoksujaan urakalla, koska Helmikuun juoksut alkoivat vasta toissa päivänä. Taas on siis tulevalle viikonlopulle ohjelmaa kun Ruusu lähtee miehiin.
Tiina siskoni on ollut näyttelyissä vähän aktiivisempi keväällä. Vuk poika on käynyt muutamissa näyttelyissä napaten vain ERInomaisia tuloksia :) Ensi viikonloppuna poika onkin matkaamassa Haminaan.
5.5 katkesi meidänkin näyttelytauko kun lähdimme siskon kanssa käymään Rauman Kr näyttelyssä kera Taikan, Ronin ja Aimon. Sää suosi meitä tällä kertaa kylmällä tuulella ja sateella. Mieli ei ollut kovin korkealla näyttelypaikalla. Tuomarina oli Elzbieta Chwalibog Puolasta. Säästä huolimatta näyttely meni ERInomaisesti kaikkien kohdalla. Taika oli valioluokan toinen erillä. Ron voitti luokkansa erillä. Aimo pesi isänsä ja äitinsä tuloksellaan ollen VSP ja saaden SERTin :) Aimosta onkin kasvanut hieno poika, katselin talvella otettuja kuvia ja vertasin näyttelyssä otettuihin kuviin niin huomaa miten poika on vahvistunut.
Seuraava koitos olisikin sitten Joensuu kuun lopussa.
Aimo 18kk vanha


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti