torstai 30. syyskuuta 2010

Ilmat senkun viilenevät. Iltalenkilläkin tarvitaan jo hansikkaat käsiin, kun sormet ovat niin herkät paleltumaan. Päivisin kelit ovat taas mitä mainioimmat. Tänäänkin tehtiin mukava parin tunnin ulkoilu tyttöjen ja sitten Suvin poikien (ja Hertan) kanssa. Lenkin jälkeen oli vähän väsynyttä porukkaa taasen :)
Tytöt pääsi pitkästä aikaa vetämään spurttia irti, jopa Twiggy jota en ole luottanut irti varsinkaan jos lähellä menee lenkkipolku. Rannassa saivat päästellä höyryjä kunnolla. Twiggykin oli mielissään kun Pohjanpystis Hertta on omankokoista leikkiseuraa :)

Kuvasin vähän tyttösiä tänään, yksin se on näin keskustassa vähän hankalaa mutta sekin oli hyvää treeniä taas itse kullekin. Istutin tytöt puunjuurelle ja makupalan avulla houkuttelin ne pysymään paikoillaan, ihmisiä kulki juna-asemalle ja sieltä pois mutta tytöillä ei kertaakaan käynyt mielessä että ohikulkijoita pitäisi mennä moikkaamaan. Kun sain kuvat koneelle niin eräs kuva huvitti kovin. Kuvassa Taika ja Twiggy töröttivät poseerata kameralle suunnilleen samalla tavalla kuin kaksi vuotta aiemmin. Mieleen tuli heti oiva kuvateksti...


"Häröä menoa jo vuodesta 2008 <3"



Se kertoo hyvin paljon tästä parivaljakosta ;D


Eilen oli vuorossa taas Twiggyn agilityharkat. Tähän kertaa sai olla taas tosi tyytyväinen, vaikka keinun kohdalla vähän aristellaankin. Muut esteet mennään ihan höyrypäänä. A-este tuli uutena Twiggylle, mutta koira tuumi että tää estehän on tuttu jo edellisestä elämästä. Tarvitsi viedä vain koira lähelle estettä niin johan se olisi ilman lupaakin kiivennyt huipulle :)
Harjoteltiin myös parinlaista ohjauskuviota hyppyesteellä; koira istutetaan jonkin matkan päähän esteestä, ohjaaja seisoo vieressä. Koiralle annetaan lupa lähteä hyppäämään, mutta ohjaaja kaartaa koiran edestä esteen toiselle sivulle ja näyttää kädellä mistä hypätään. Kertaakaan tätä harjoitellessa koira ei lähtenyt minun perääni.
Kyllä sitä miettii mitä tuosta seropista vielä tulee..kivaa tuo agility ainakin on sekä koiran että ohjaajan mielestä :)
Ensi viikolla sitten Tomi pääseekin ohjailemaan Twiggyä, mielenkiinnolla odotankin sitten että kumpiko ohjaa kumpaa ;) onko niin että Tomi vie Twiggyä agilityyn vai Twiggy Tomia?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti