sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Syysterkkuja

Syksy tulla jollottaa, kaikenlaista mukavaa ja vauhdikasta on tapahtunut ja tulee toivottavasti tapahtumaan tulevaisuudessa. Tänään aloitetaan Twiggyn kanssa agilityn alkeet kurssi. Kerrankin päästiin ryhmään! :) innolla odotankin mitä kurssi tuo tullessaan.

Lisäksi syyskuun alku toi meille jännittävää odotettavaa. Taika kävi kosioreissuilla ja onnistuneiden astutusten ansiosta odotetaan, että asustaako masussa ketään.
Ensi viikonloppuna olis edessä Hyvinkään ryhmänäyttely joka onkin Taikan viimeinen näyttely tältä vuodelta. Ruusun kanssa aletaankin pyöriä sitten kehässä, ehkä.
Ruusun kanssa tuo liikkuminen on parantunut huomattavasti, ollaan käyty mätsäreitä kiertämässä harjoitusmielessä ja ilmeisesti Ruusun liikkeet ovat olleet tuomareiden mieleen kun ollaan sijoituttukin. Viimeksi eilen käytiin olemassa pun. pienten aikuisten 2 Kiuruvedellä. Twiggy tosin oli taas oma lukunsa olemalla sinisten 1 isoissa aikuisissa ja BIS-4. Huonolle ei parikehässäkään hävitty koska koira oli koko mätsin BIS.

Lokakuussa käykin sitten niin, että emäntä pakkaa tavaransa ja kaappaa Ruusun&Taikan mukaansa Lievestuoreelle, tää tyttö pääsi työelämävalmennukssen (suomeksi harjoitteluun) kenneliin jossa ollaankin sitten kuukauden verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti