maanantai 20. syyskuuta 2010

Ja taas tälläinen yksi Erittäin Hyvä viikonloppu takana. Käväistiin siskon kanssa Hyvinkään ryhmiksessä. Taikakin on alkanut saamaan karvaa, mutta ilmeisesti se ei vieläkään kehässä riittänyt. Ron on taas vuoden iän kunniaksi pohjavillaton.

Reissu oli mukava kun missään vaiheessa ei tarvinnut tukkaputkella ajella kiireessä. Yövyimme siskon koulukaverin luona Hyvinkäällä joten säästyttiin sitten aikaiselta herätykseltä. Sääkin suosi näyttelyä, ainuttakaan pisaraa ei tainut sillä aikaa tulla mitä näyttelyssä oltiin. Kehät oli sijoiteltu osa soramaalle ja osa nurmelle. Meidän onneksi kehä oli soralla joskin vähän ylämäkeen. Kehässä liikkuessa tuntui että kompastuu omiin askelluksiin (tosin kengännauhakin oli auki :D) kun epätasaisella maalla mentiin. Tällä kertaa omassa esityksessä ei juurikaan ollut vikaa, Taika liikkui hyvin jota se ei ole pitkään aikaan minun kanssani tehnyt.
Kehän laidalla näkyi tuttuja naamojakin ja tottakai "änkäydyimme" juttusille ;) kuulumiset ja maailmanpelastus vinkit on aina mukava jakaa :)

Muru kleinit oli hyvin edustettuna kahden kleinin voimin eli Taikan luokassa oli vain yksi lajitoveri joka sitten Erillä valioitui. Tuntui muutenkin että kato oli kehässä käynyt kun yksi jos toinenkin oli poissa.

Nyt seuraavaksi meillä onkin suunnitelmissa kierrellä vähän Ruusun kanssa kehiä, tytöllä kun tuota turkkia on ja liikkuminenkin onnistuu kauniisti :) mätsäreissä ollaan käyty harjoittelemassa sitä oikeaa vauhtia ja draivia ja lopputulos onkin se että minä saan oikeasti juosta Ruusun kanssa kehässä että tytön liikkeissä tulee parhaat puolet esiin.

Ja tosiaan, ei meidän viikonloppu nyt ihan plörinäksi mennyt. Käytiin Taikan kanssa lauantaina Savon pystykorva kerhon match showssa ja tyttö oli sinisten kolmas :)

Taika jää nyt kasvattelemaan mahdollisia masuasukkeja, tulomatkalla kun poikkesimme Lievestuoreella niin tälläistä vähän veikattiin että kyllä siellä Taikan mahassa saattaa jotain olla kun niin hyvin kössi pömpöttää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti